Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
agnieszka pawlak Vivi1 Pimkie Pablo33 (5716 niezalogowanych)
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Oj marjanekk pracując za te 175kr to ty naprawdę kariery nie robisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Nowicjusz
marianekk napisał:
Lindemans napisał:
Mnie nic nie gryzie, tepy marianku
Ja mam delikatnie "wylozone" na dylematy powrotu

To Ciebie gryzie i tak dotkliwie, ze zalozyles ten temat

A jak temat nie poszedl po twojej tepej mysli, to wtedy robisz to, co potrafisz najlepeij, ograniczona tepoto, - atakujesz personalnie, tych, ktorych swiat jest inny niz "swiat wedlug marianka" (w ciemnych okularach, z lancuchem na szyji, w bialych skarpetkach na tle bemewe ).

Atakujesz personalnie kazdego, jak ten pies spuszczony z lancucha, kazdego kto ma inne poglady niz twoje spaczone sny...

ty naprawde jestes chora, baaaaardzo chora!
I mimo wszytsko ci wspólczuje, bo tak mnie wychowano (szanuje starsze osoby), zwłaszcza te nieulaczalnie chore.......
Załozyłem temat, poniewaz tepaku chciałem wiedziec jak jest, jak to wygląda i czego unikac, a do czego bardziej sie przykładac > tyle!
I póki co jedna @makaryna napisała cos mądrego, a ty i tobie podobne cioty piszą swoje wypociny chuj wie po co i dla kogo ?(!!)
Dobrze, ze masz chociaz tego psa, to masz z kim pogadac, bo zdechłabys z nudów, gdyby tak nagle net ci padł

ps: ja sie zabezpieczyłem, poniewaz nie zrywam z robota tutaj na stałe i bede pracował 1/1, zeby ewentualnie miec do czego wrócic!
A ze w miesiąc zarobie tyle, co ty w dwa, to stac mnie na lezenie bykiem 6 miesiecy w roku w polsce : )
Takze jak widzisz zarobione pieniądze i odrobina rozumu pozwala jakos zyc,niekoniecznie tutaj....
Tobie pasuje ciemnogród ? twoja wola tępa strzało
Ja tak juz wspominałem > pierdole ciebie, twoje "dobre rady" i twoj boski plan na reszte zycia!
Mój cyrk, moje małpy!
A wam sprzedajne swinie zycze wytrwałosci w byciu obywatelem III Kat dla farmerów i pasterzy z kraju, o którym swiat usłyszał po znaleziniu ropy.....

Tak, tak, ty kurwa jestes bogiem dla sunsiada i szwagra, bo co ? Bo lezysz pol roku bykiem ? Bo masz BEEMWE, bo udajesz jaki to jestes szejk arabski. Prostaku, do piet nam tu mieszkajacych i tu zyjacych nie dorastasz, a zreszta wyjebane mam na takie parowy jak ty, ćwoku wiejski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
SWS napisał:
[

Ale pojechales, ze nie moge sie wrecz pozbierac i nie dojde do siebie dlugo, dlugo. Świeć dalej gołodupcu tymi pseudomilionami zarobionymi w pocie czola naobczyznie, daj sunsiadowi BEEMWE do umycia, niech chlop wie jak samkuje luksus, a co że jak ty zarabiasz te grubaśne miliuny to sunsiad (zreszta ten sam, ktory ci teraz myje twoje beemwe) posuwa ci stara, niech chlopisko ma i niech wie ze masz gescicho. A co ? Niech wiedza ze zemnie Panisko cala gębą.

Co ty popierdolencu mozesz wiedziec o prawdziwym zyciu tu za prawdziwe i normalne pieniadze. Takich jak ty nazywają tu bialymi murzynami, co to mieszkaja albo w warunkach, ktorych moj pies by się wstydził albo spią i żyją w aucie (nie wazne czy osobowym czu ciezarowym). Szofer obsrany.[/quote]

moze i szofer, ale po takich burkach, co tylko szczekaja do kabiny wchodze

ps: nie jestem tu rok, ani dwa, ani nie mam 20 lat, wiec zwaz kapke na bajere tłumoku, bo z tym lansem to mozesz biksowac, ale do aliens-ów nowoprzybyłych!
Ja moge ci ewentualnie do buzi zapodac, zebys kapelusz wypolerował i golfik wywinął wujkowi
ps: przykro mi, ze ozeniłes sie ze żdzirą, co pizde ma łajdaczke!
Nie kazda kobieta daje dupy na lewo i prawo jak ta twoja chłopska córa!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
PJo napisał:

zdaje sobie z tego sprawe....

ale nie narzekam, bo jakos daje rade : )
Mam duzo godzin, a po to tu przyjechałem......
Takze jak policzysz tyle lat, to wychodzi całkiem całkiem.....
Jeden potrezbuje do szczescia kilku baniek, drugiemu wystarczy "pare setek".....
Mam gdzie mieszkac, mam czym jezdzic, do garnka tez cos sie znajdzie : )
Nie zarobie juz tyle, zebym mógł lezec reszte zycia, a to co mam wystarczy na godne zycie, baaaardzo godne zycie!
Doszedłem do pewnego momentu w zyciu, ze chce cos zmienic...
poza tym nie moge juz patrzec i znosic zakazanych norweskich ryji!

Teraz jest czas na cieszenie sie zyciem i zabawe, a co dalej ? zobczymy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
PJo napisał:
A czym ty się różnisz od tego śmiecia !? .
---
On mieszka w ciężarówce , a ty na terenie firmy ! .
On ma chociaż swój prywatny nr. telefonu , ty natomiast ... masz tylko numer firmowy ... ! .
---
Jesteś do niego prawie podobny , a nawet i gorszy , bo jako Firmowy Bryś , gratis pilnujesz Obcego Dobytku ...!!! .
---
A Tu na Forum , Rżniesz Nie Wiadomo jaką szychę ... Koń się już ze śmiechu położył na ściółkę tych twoich popisów .
---
Kundel , który ZA DARMOWĄ BUDĘ , GOTÓW JEST INNYCH "ZAGRYŹĆ NA ŚMIERĆ" ... !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
SWS napisał:
[

Tak, tak, ty kurwa jestes bogiem dla sunsiada i szwagra, bo co ? Bo lezysz pol roku bykiem ? Bo masz BEEMWE, bo udajesz jaki to jestes szejk arabski. Prostaku, do piet nam tu mieszkajacych i tu zyjacych nie dorastasz, a zreszta wyjebane mam na takie parowy jak ty, ćwoku wiejski[/quote]

Powiedz o co ci kurwa chodzi?

Nie mam BMW , ale lubie ta marke i pewnie kiedys bede miał : )

A to, ze bede pracował tylko 6 mies/rok cie martwi?

Heh czymze róznisz sie ty, tu mieszkający ode mnie tez tu... mieszkajacego (tyle, ze samego przez kilka tygodni) ?

Masz "norweska depresje" czy norweski sąsiad cie osrał ?

@lindemiotła ma na to lekarstwo, ona jest bardzo doswiadczona w tej kwestii, wiec napisz na priv, a jej "szczepionka" ci pomoze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
gabriel napisał:
PJo napisał:
A czym ty się różnisz od tego śmiecia !? .
---
On mieszka w ciężarówce , a ty na terenie firmy ! .
On ma chociaż swój prywatny nr. telefonu , ty natomiast ... masz tylko numer firmowy ... ! .
---
Jesteś do niego prawie podobny , a nawet i gorszy , bo jako Firmowy Bryś , gratis pilnujesz Obcego Dobytku ...!!! .
---
A Tu na Forum , Rżniesz Nie Wiadomo jaką szychę ... Koń się już ze śmiechu położył na ściółkę tych twoich popisów .
---
Kundel , który ZA DARMOWĄ BUDĘ , GOTÓW JEST INNYCH "ZAGRYŹĆ NA ŚMIERĆ" ... !

Widzisz stary dziadku nawet informacji nie masz w 5% dobrych
Teren firmy hahah .
Myślisz ze prywatny tel jest do wglądu
Od pilnowania dobytku sa takie dziadki jak ty bez życia prywatnego.
I pamiętaj ze ktos ma o tobie wiecej info
Wiec spac pisac bez sensu i składu jak potrafisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Nowicjusz
marianekk napisał:
PJo napisał:

zdaje sobie z tego sprawe....

ale nie narzekam, bo jakos daje rade : )
Mam duzo godzin, a po to tu przyjechałem......
Takze jak policzysz tyle lat, to wychodzi całkiem całkiem.....
Jeden potrezbuje do szczescia kilku baniek, drugiemu wystarczy "pare setek".....
Mam gdzie mieszkac, mam czym jezdzic, do garnka tez cos sie znajdzie : )
Nie zarobie juz tyle, zebym mógł lezec reszte zycia, a to co mam wystarczy na godne zycie, baaaardzo godne zycie!
Doszedłem do pewnego momentu w zyciu, ze chce cos zmienic...
poza tym nie moge juz patrzec i znosic zakazanych norweskich ryji!

Teraz jest czas na cieszenie sie zyciem i zabawe, a co dalej ? zobczymy

175, 175, 175, 175, 175, gdzie ty kurwa pracujesz za te grosze. No to rzeczywiscie jestes zarobiony po huj. Pętaku, jezdzisz w obsranych gaciach, nie myty, śmierdzący i zapyziały. I śmiesz otwierać gównem śmierdzącą gębę do Nas. Zapierdalasz huj wie ile godzin za 175 i próbujesz mnie uświadamiać i mowić coś o baaaardzo godnym życiu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Nowicjusz
marianekk napisał:
SWS napisał:
[

Tak, tak, ty kurwa jestes bogiem dla sunsiada i szwagra, bo co ? Bo lezysz pol roku bykiem ? Bo masz BEEMWE, bo udajesz jaki to jestes szejk arabski. Prostaku, do piet nam tu mieszkajacych i tu zyjacych nie dorastasz, a zreszta wyjebane mam na takie parowy jak ty, ćwoku wiejski[/quote]

Powiedz o co ci kurwa chodzi?

Nie mam BMW , ale lubie ta marke i pewnie kiedys bede miał : )

A to, ze bede pracował tylko 6 mies/rok cie martwi?

Heh czymze róznisz sie ty, tu mieszkający ode mnie tez tu... mieszkajacego (tyle, ze samego przez kilka tygodni) ?

Masz "norweska depresje" czy norweski sąsiad cie osrał ?

@lindemiotła ma na to lekarstwo, ona jest bardzo doswiadczona w tej kwestii, wiec napisz na priv, a jej "szczepionka" ci pomoze

Posłuchaj pacanie, nie mam zadnej depresji, wyrazilem swoja opinie na temat twojego watku, a ty mnie zbesztales aczkolwiek nie wiem za co. ale huj ci w pysk, nie dociekam,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Nowicjusz
gabriel napisał:
PJo napisał:Widzisz stary dziadku nawet informacji nie masz w 5% dobrych
Teren firmy hahah .
Myślisz ze prywatny tel jest do wglądu
Od pilnowania dobytku sa takie dziadki jak ty bez życia prywatnego.
I pamiętaj ze ktos ma o tobie wiecej info
Wiec spac pisac bez sensu i składu jak potrafisz

Nie prowokuj ...! .
bo zapodam dane które są dostępne i tyle będziesz Miał z tego pajacowania .
---
O Mnie więcej Info ... Ha ha ... !!!
A jakież to możesz Mieć inne Info , Poza tymi Które sam Osobiście rozpowiadam dookoła ... .
---
Może jakaś menda , typu Dario12.......... naopowiadała Tobie bzdury wyssane z Palca ...
BURKU FIRMOWY ...
Ha ... ha ... Burek .

Teraz rozumiem już , dlaczego nie chciałeś napisać swojego adresu , jak umawialiśmy się na Kawę .
---
Zrobiłeś duży błąd , ponieważ i tak wiem , gdzie aktualnie Mieszkasz , ponieważ w Norge podstawowe dane Osobowe nie są objęte żadną tajemnicą .

---

Czesc Dziadzia
Jak tam na dalekiej polnocy, robotka juz jest czy dalej bączydła zbijasz ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok